Fidel Toldrá (Autor) / Libristo.pl

Książki autorstwa Fidel Toldrá

Znaleziono 1 – 11 z 11 pozycji

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Sortuj według i pokaż również niedostępne

  1. Handbook of Meat Processing

    Handbook of Meat Processing

    Fidel Toldrá | Iowa State University Press, 2010


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    1650.12

  2. Encyclopedia of Food and Health

    Encyclopedia of Food and Health

    Benjamin Caballero, Paul Finglas, Fidel Toldrá | Elsevier Science Publishing Co Inc, 2015


    50 % szansa - Przeszukamy cały świat

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    11132.54

    Rabat 0 %
    Oszczędzasz 0.01 zł
  3. Lawrie's Meat Science

    Lawrie's Meat Science

    Fidel Toldrá | Elsevier Science & Technology, 2017


    50 % szansa - Przeszukamy cały świat

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    708.74

    Rabat 4 %
    Oszczędzasz 34.99 zł
  4. Meat Biotechnology

    Meat Biotechnology

    Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2008


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    881.46

  5. Proteomics in Foods

    Proteomics in Foods

    Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2015


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    624.87

  6. Safety of Meat and Processed Meat

    Safety of Meat and Processed Meat

    Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2010


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    1138.25

  7. More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet

    More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet

    José Manuel Lorenzo, Paulo Munekata, Francisco J. Barba, Fidel Toldrá | Springer Nature Switzerland AG, 2019


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    573.28

  8. Meat Biotechnology

    Meat Biotechnology

    Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2010


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    881.46

  9. Proteomics in Foods

    Proteomics in Foods

    Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2013


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    881.46

  10. Analytical Tools for Assessing the Chemical Safety of Meat and Poultry

    Analytical Tools for Assessing the Chemical Safety of Meat and Poultry

    Fidel Toldrá, Milagro Reig | Springer-Verlag New York Inc., 2012


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    316.69

  11. Safety of Meat and Processed Meat

    Safety of Meat and Processed Meat

    Fidel Toldrá | Springer-Verlag New York Inc., 2009


    Dostępna u dostawcy w małych ilościach - Wysyłamy za 12 - 15 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    1138.25

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Pozycji na stronie

Filtr

Język
  • Angielski11
Oprawa
  • Twarda7
  • Miękka4
Dostępność
  • Do miesiąca9
  • Dostępność nieznana2
Rok wydania
  • 20191
  • 20171
  • 20152
  • 20131
  • 20121
  • 20103
  • 20091
  • 20081
Przedział cenowy

-


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: